fbpx
Drakas Team

Drakas Team

Drakas team

Kick Boxing! Τα απίστευτα οφέλη του kickboxing που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις!

Τονώνει ολόκληρο το σώμα είτε θέλεις να τονώσεις τα χέρια, τα πόδια ή τον κορμό, δεν υπάρχει καμία περιοχή του σώματoς που το kickboxing δεν θα συσφίξει και δεν θα τονώσει.

Μαθαίνεις αυτοάμυνα και καις θερμίδες!

Aνακουφίζει από το άγχος και βελτιώνει την αντοχή!

Συχνές ερωτήσεις για taekwondo και kick boxing!

Απάντηση

Στη σχολή μας αναλαμβάνουμε παιδιά από 4 ετών και πάνω

Απάντηση

Για ένα παιδί αυτό που του πρόσφερε το ταεκβοντό είναι η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, αυτό σεβασμός, η συνεργατικότητα, η ευγενή άμιλλα. Ακόμη, βελτιώνει τα αντανακλαστικά και την αντίδραση του παιδιού.

 

Απάντηση

Η προπόνηση θα βοηθήσει το παιδί ώστε να βελτιώσει το χαρακτήρα του και να δημιουργήσει έναν πιο αγνό χαρακτήρα και να είναι πιο εγκρατής. Κατά συνέπεια να είναι καλύτερος στην κοινωνία. Αυτός όμως είναι ένας αγώνας που χρειάζεται χρόνια για να μπορεί να διαμορφώσει το παιδί αυτόν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα.

 

Απάντηση

Η προπόνηση διαμορφώνεται πάντα στα πλαίσια της ασφάλειας των ασκουμένων και είναι πάντοτε ελεγχόμενη γι’ αυτό και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.

 

Απάντηση

Μία προπόνηση kick boxing προσφέρει ευεξία, δύναμη, καλύτερη διάθεση, αντανακλαστικά, γυμνάζει όλο το σώμα και βελτιώνει τον αυτοέλεγχο του κάθε ατόμου. Ακόμη προσφέρει αυτοπεποίθηση.

 

Καλώς ήρθατε στο χώρο μας! Ένας χώρος πλήρως εξοπλισμένος για να μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες του kick boxing και του ταεκβοντό!

Drakas Team!

Τιμές

TaeKwonDo - Δωρεάν πρώτη επαφή με το άθλημα! Δίνουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν το TAEKWONDO ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Kick Boxing - Δωρεάν πρώτη επαφή με το άθλημα! Κλείστε την πρώτη σας προπόνηση ΔΩΡΕΑΝ και γνωρίστε τους προπονητές και το χώρο μας! Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Personal Training - Personal Training at Home 35€ Ξεκίνησε Personal Training στο χώρο σου και βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση με την πιο αποτελεσματική 1-1 μορφή εκγύμνασης! Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Personal Training - Personal Training 20€ Ξεκίνησε Personal Training στο χώρο μας και βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση με την πιο αποτελεσματική 1-1 μορφή εκγύμνασης! Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!
Personal Training - Personal Training Μηνιαίο πακέτο Προσφορά για μηνιαίο πακέτο προπονήσεων από 3 φορές την βδομάδα! Από 240 ευρώ ΜΟΝΟ στα 200 ευρώ!

* προπονήσεις που χάνονται εξαιτίας του πελάτη χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος δεν θα αναπληρώνονται

Στείλε μήνυμα!

Κάλεσέ μας!

Κλείστε το μάθημα σας ONLINE! Εάν είστε ήδη μέλος & θέλετε να διαχειριστείτε τα ραντεβού σας συνδεθείτε στο λογαριασμό σας!
Περιοχή μέλους

Πού θα μας βρείτε:

Κάντε κλικ για να δείτε το χάρτη

Drakas Team

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 164,


Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλέφωνο »
Πώς να έρθετε: Οδηγίες »

Επικοινωνία με

Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Συνέβη κάποιο σφάλμα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Παρακαλώ συμπληρώστε το Όνομα
Παρακαλώ συμπληρώστε το Επώνυμο
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο Email
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα έγκυρο τηλέφωνο
Παρακαλώ επιλέξτε πακέτο προσφοράς
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας
*Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας!